További értesítésekkel bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás

Decembertől már az új egészségügyi dokumentum(ok) érkezéséről is kérhetünk értesítést az EgészségAblak mobilapplikáción keresztül, amelyet már több mint két és félmillióan töltöttek le. A már meglévő Receptek és Időpontok értesítései is további funkciókkal bővültek, amelyeknek nemcsak kényelmi szerepük van, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy a betegek tudatosabbá, tájékozottabbá váljanak.

Az elektronikus receptek esetén, már nemcsak az új recept(ek) érkezését jelzi a rendszer, de további két alkalommal küldhet emlékeztetőt is:

  • amennyiben a felírást követő 5 napban nem váltották ki a vény(eke)t,
  • valamint, a ki nem váltott recept lejárata elött 5 nappal is értesíti a felhasználót.

Az Időpontok foglalásáról jelenleg is kérhető értesítés az EgészségAblak mobilapplikáción keresztül, amely kiegészült egy emlékeztető szolgáltatással, így 24 órával a vizsgálat időpontja előtt is érkezhet értesítés, illetve e-mail üzenet.

A mobilértesítéseket az applikációban a „Továbbiak”→”Beállítások”→”Értesítés beállítások” menüben lehet aktiválni.

Az e-mail értesítéseket továbbra is az EESZT Lakossági Portál Önrendelkezés”→”Értesítések beállítása” menüpontjában lehet beállítani. Ugyanitt az EgészségAblak mobilértesítései is beállíthatók. Az értesítések beállítása visszavonásig érvényes.

Az időpontfoglalásnál lehetőség van más e-mail cím megadására is. Ebben az esetben a portálon és a megadott e-mailre is érkezik értesítés. Az időpontfoglalásban megadott e-mail címre történő értesítések küldése az időpontfoglalás szolgáltatás része, az értesítések küldésének leállítására az adott időpont törlésével együtt van lehetőség.

Előző hír
Már több mint 2,5 millióan töltötték le és használják az EgészségAblak mobilapplikációt
Következő hír
Új funkciók az EgészségAblakban: TB lámpa és közvetlenül hívható háziorvosi rendelő